Prijzen

Assistentiehond teamtraining

Het traject teamtraining welke nodig is om een hond op te leiden tot assistentiehond is heel verschillend en van diverse factoren afhankelijk.
Dingen die hierin meespelen zijn o.a. wat is er nodig aan vaardigheden van de hond, ben je zelf (voldoende) in staat om de teamtraining te volbrengen of heb je hier hulp bij nodig van familie/gezin, wat is de leercurve van de hond etc.
Het is dus maatwerk en bovendien hebben reiskosten en aanschaf van de hond ook invloed op de uiteindelijke kosten. Hierdoor is een vast bedrag noemen niet zo simpel maar we kijken graag samen naar een uiteindelijk kostenplaatje.

Je kunt hiervoor een aanvraag doen via ons contactformulier.

Priveles

Je kunt bij ons terecht voor privélessen, deze zijn geschikt voor honden van elke leeftijd. We zullen samen aan de slag gaan bij u thuis, met punten waar u tegen aanloopt in de opoeding of training.
Doordat er weinig afleiding is bijvoorbeeld van andere honden of geluiden, kun je snel resultaat boeken. Uiteraard is het wel van belang om het geleerde ook in de praktijk te brengen en hiermee zelf te oefenen.

Kosten voor een priveles zijn €55,- voor een uur, dit is exclusief reis- en parkeerkosten binnen een straal van 15 kilometer.

Puppyconsult aan huis

Voor jou als (nieuwe) honden eigenaar is het fijn om handvatten te krijgen voor een goede start met je nieuwe pup.
In deze privéles(sen) zullen we o.a. ingaan op het opvoeden van een pup, denk aan de volgende punten:

Socialisatie, zindelijkheid, wandelingen aan en los van de lijn, het niet opspringen (tegen visite of mensen buiten), het puppybijten, kinderen en honden, andere huisdieren, (hersenwerk)spellen, benchtraining, omgangsregels en nog veel meer.
Je bepaalt zelf wat je de hond wilt leren, zoals bijvoorbeeld de meest voorkomende basisoefeningen; zitten, liggen, zelfbeheersing, wandelen aan een slappe lijn en het hierkomen.

De kosten voor een puppyconsult zijn €55,- voor een uur, dit is exclusief reis- en parkeerkosten binnen een straal van 15 kilometer.

Een aanvraag voor een priveles of puppyconsult kunt u doen via ons contactformulier.

Klachten

Wij doen onze uiterste best onze lessen zo optimaal mogelijk samen te stellen. We kijken we naar de combinatie en hun niveau en hier worden onze lessen op afgestemd of aangepast indien nodig.
Mocht er onverhoopt iets zijn waar u niet tevreden over bent, laat het ons dan alsjeblieft weten via het contactformulier

Wij kijken dan graag samen met jou naar een oplossing.