Puppycursus

Een pup kan op 8 weken al heel goed dingen leren en niet alleen oefeningen op cursus, maar ook het gedrag dat we liever niet zien in en rond het huis. Veel mensen denken dat een pup eerst rustig moet wennen en beginnen pas met 12 tot 16 weken aan de cursus en opvoeding. Dat is een gemiste kans, het is dan ook beter dat je op tijd begint met de pup te leren wat wel en niet mag, zodat je het later niet weer hoeft af te leren.

Voor pups is de socialisatie een essentieel onderdeel van de opvoeding en het is daarom belangrijk om je pup kennis te laten maken met zoveel mogelijk andere honden. Je kunt je voorstellen dat je als kleine pup aardig onder de indruk kunt zijn als er op het uitlaatveld een horde volwassen honden op je af komt denderen. Vaak levert dit geen positieve ervaring op en is de mogelijkheid op angst voor andere honden juist groter.

Het doel van de puppycursus is om uw hond een goede basis mee te geven zodat hij zich kan ontwikkelen tot een hond die met zelfvertrouwen in het leven staat. Daarom ligt de nadruk van de cursus op socialiseren, mentale stimulatie en op een speelse manier aanleren van de basis-gehoorzaamheid..

Aanmelden kan via de contact pagina. Voor prijzen klik hier.