Fit met Hond –

Doe de Fit met Dog Experience!! fit met hond 2Regelmatig naar een fitnesstraining gaan EN ook nog verantwoord zorgen voor een zinvolle bezigheid samen met je hond past helaas bij veel mensen met een overbelast dagelijks leven niet in de agenda. We kiezen er “gelukkig”, dan vaak voor om toch maar met onze hond een wandeling te maken. Helaas gaat dit ten koste van onze eigen net zo belangrijke work-out.

Fit zijn betekend gezond zijn. Wandelen en joggen is goed maar geen vervanging voor de belangrijke kracht- en conditietraining.

De perfecte oplossing… hond en eigenaar trainen samen!

Met het Fit met hond-programma slaan we twee vliegen in een klap – want we trainen mens en hond gezamenlijk!

Fit met hond kenmerkt zich door lekker buiten in het bos bezig te zijn met je hond, hierbij aan jouw spierkracht en conditie te werken en tegelijkertijd ook aan de verbetering van de beweeglijkheid en spierkracht van je hond!! Conditietraining in de vorm van joggen of wandelen wordt verbonden aan krachttraining van diverse hoofdspiergroepen (rug, buik, benen, billen, armen). Tegelijkertijd wordt er tijdens de oefeningen gewerkt aan de interactie met en de gehoorzaamheid van je hond.

fit met hond 1
In principe kan iedere hond met elke eigenaar deelnemen, onafhankelijk van leeftijd en fitnessniveau. Het is wel een pre wanneer ze de basis commando’s zit-wacht-af-blijf goed beheersen.

Aanmelden kan via de contact pagina. Voor prijzen klik hier.

Fit met Hond – Omdat het GEZOND maar vooral LEUK is!

 

Fit met hond is powered by Logo FmhNederland